Горизонтальное многоуровневое меню
Меню
Новини
 |  1  | 2 | 3  |  4  |  5  | 
30.06.16
Новина Кафедра з великим сумом сприйняла звістку про смерть колишнього доцента кафедри КРАМАРА ВОЛОДИМИРА ДАНИЛОВИЧА, який значну частину життєвого шляху присвятив науці й навчанню студентів, був щирою Людиною, добрим фахівцем, науковцем і педагогом, користувався авторитетом і повагою.
Висловлюємо найщиріші співчуття родині, яка втратила рідного і близького та поділяємо їх горе.
24.06.16
!!!Вітання!!! Колектив кафедри щиро вітає студентів груп ХТ-41 та ХТС-21 з успішним захистом бакалаврських робіт.
23-24.06.16
Новина Відбувся черговий захист бакалаврських робіт.
12.04.16
Профорієнтаційний захід В ДВНЗ "Калуський політехнічний коледж" за участі викладачів кафедри відбувся профорієнтаційний захід, на якому випускники коледжу мали змогу дiзнатися про перспективи продовження навчання у Нацiональному лiсотехнiчному університеті України.
18.03.16
День вiдкритих дверей На ТОВ "Уніплит" за участі викладачів кафедри відбувся день відкритих дверей, на якому випускники шкiл Долинського району мали змогу дiзнатися максимум iнформацiї про найбiльше деревообробне пiдприємство регiону і про Нацiональний лiсотехнiчний університет України. Читайте більше тут: http://expres.ua/digest/2016/04/06/181219-den-vidkrytyh-dverey-cikavo-povchalno-prestyzhno
29.02.16
Новина На кафедрі відбулася зустріч керівництва ТзОВ "Уніплит" зі студентами старших курсів з питань працевлаштування на підприємстві.
26.02.16
!!!Вітання!!! Колектив кафедри щиро вітає студентів групи ХТ(м)-61 з успішним захистом магістерських робіт.
26.02.16
Новина Відбувся черговий захист магістерських робіт.
01.02.16
Наукове стажування за кордоном – це реально
З 1 лютого 2016 року аспірант кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу навчально-наукового інституту деревооброблювальних технологій і дизайну НЛТУ України Козак Л.Р. за програмою Європейського Союзу ERASMUS+ проходить 10-и місячне стажування й виконуватиме наукові дослідження в Технічному університеті м. Зволен у Словаччині.
Вже 20 років триває наукове співробітництво між кафедрою технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу навчально-наукового інституту деревооброблювальних технологій і дизайну НЛТУ України і кафедрами факультету технології деревообробки Технічного університету в Зволені.
Співпраця з словацьким партнером дозволяє використати передовий науково-практичний досвід академічної освіти в галузі деревообробки та технологій деревинних композитів. Співпраця відбувається в контексті організації та проведення спільних наукових досліджень, міжнародних науково-практичних конференцій і семінарів, наукового стажування викладачів і аспірантів у Технічному університеті в Зволені, видання наукових публікацій як в Україні, так і в Словаччині, а також здійснення обміну студентами. За період співпраці науковцями обох кафедр проведено низку спільних досліджень, які опубліковані у фахових наукових виданнях, відображені в патентах на винаходи, описані в захищених дисертаційних роботах.
Неодноразово аспіранти кафедри технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу стажувалися й виконували наукові дослідження в лабораторіях Технічного університету в Зволені. За результатами виконаних досліджень у 2007 році аспірант Потапова О.А. захистила дисертаційну роботу в Словаччині, а в 2011 році аспірант Ортинська Г.Є. – в Україні.
Кафедра технологій деревинних композиційних матеріалів, целюлози та паперу готує фахівців з хімічних технологій переробки деревини та деревооброблювальних технологій і всебічно сприяє студентам в їх прагненні до наукового пізнання. Запрошуємо студентів напрямів підготовки «Деревооброблювальних технологій» та «Хімічних технологій» для написання магістерських робіт на кафедрі з можливістю подальшого закордонного стажування.
07.01.16
!!!Вітання!!! Колектив кафедри щиро вітає всіх відвідувачів даної сторінки з Різдвом Христовим.
01.01.16
!!!Вітання!!! Колектив кафедри щиро вітає всіх відвідувачів даної сторінки з Новим 2016 роком.
30.06-02.07.15
Новина Колектив кафедри здійснив черговий похід в Карпати. Світлини в розділі дозвілля.
Всі права захищені. 2010